Week 8: The end

oktober 30, 2018 8:24 pm Gepubliceerd door Laat uw gedicht achter

Maandag – Vandaag heb ik heel het team naar school laten komen, omdat we nog genoeg werk hebben te doen voor het nieuwe concept. We moeten de concepten van Aaron & Deveney en Benny & ik bundelen en tot 1 geheel komen. Ik heb mezelf voorbereid, omdat ik de competentie samenwerken nog moet halen en ik dit er goed voor kan gebruiken. Ik ga samen met het team brainstormen naar nieuwe concepten en idee├źn door middel van aandachtspunten lijst en mindmaps. Tijdens deze ochtend probeer ik de samenwerking zo goed mogelijk te bevorderen zodat ik dit mee kan nemen in mijn leerdossier. Nadat we de methodes hebben uitvoert hadden we een redelijk concept. Dit heb ik omschreven en visueel gemaakt in een concept poster. In de avond heb ik onze ideevorming ook visueel gemaakt in een poster, om het team, docent en opdrachtgever een duidelijk beeld te geven wat we als team hebben gedaan en hoe we daar zijn gekomen.

Dinsdag – Vandaag feedback gehad van Rolf. Hij was erg positief, maar was benieuwd naar de samenwerking onderling. Verder over het project en het concept had hij niks aan te merken, vooral zo door blijven gaan. Voor het verslag hebben de feedback besproken die we afgelopen week via de mail hebben gehad.

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door lagrandeee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *