Week 7: Concept poster

oktober 27, 2018 7:31 pm Gepubliceerd door Laat uw gedicht achter

Deze maandag hebben Benny en ik een concept bedacht. Doordat ik creatieve ochtend heb voorbereid hadden we al snel een mindmap met idee├źn. Deze hebben we gedivergeerd en kwamen als snel tot een conclusie. De klant heeft behoefte aan persoonlijk contact, maar niet zo zeer face-to-face. Dus hebben we besloten om het middel Whatsapp te gaan gebruiken als service-lijn. In de loop van de week heb ik een concept poster samengesteld in in-design en gedeeld met mijn team zodat iedereen zijn/haar poster het zelfde uiterlijk heeft.

De vrijdag heb ik het concept gepresenteerd met aanvulling van Benny. Daarna hebben onze teamgenoten hetzelfde gedaan met hun concept. De opdrachtgever was erg enthousiast en we zijn tot een besluit gekomen om het concept van Deveney & Aaron en het concept van Benny en mij samen te voegen en na de vakantie met een nieuw concept terug te komen.

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door lagrandeee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *