Week 5: Gebruikersprofiel

oktober 5, 2018 7:22 pm Gepubliceerd door Laat uw gedicht achter

De maandag heb ik mijn gebruikersprofiel afgemaakt waarmee ik vrijdag was begonnen. Op de dinsdag was ik bijna een uur te laat vanwege vertraging. Rolf was uitleg aan het geven en ons werd verteld dat we ons konden inschrijven voor een nieuw LAB. Het leek mij erg interessant om naar prototyping te gaan, omdat ik weinig ervaring heb op dit gebied.

Samen met Aaron uit het team zijn we naar het LAB geweest en zijn we aan de slag gegaan met aan Arduino. Voor ons helemaal nieuw, dus we hebben een leuk project uit het boek uitgekozen op uit te proberen. Het project is een LED-lampje die veranderd van kleur wanneer het donkerder wordt. Vrijdag hebben we dit afgemaakt en zijn we gaan brainstormen over een behuizing van de arduino en lamp.

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door lagrandeee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *