Week 3: Presentatie woonstad.

december 7, 2018 2:10 pm Gepubliceerd door Laat uw gedicht achter

Vandaag moeten we als team ons prototype/definitieve concept presenteren aan Woonstad. Van te voren hadden we poster uitgeprint en presenteer ik mijn prototype waar ik de afgelopen weken aan heb gewerkt via mijn laptop. Ik ben begonnen met de introductie en de tab x met bijbehorende uitleg, wat de functies zijn, waarom ze er zitten en wat de resultaten waren van de tests die ik heb uitgevoerd. Verder heb ik verteld over de mobiele app voor Woonstad zelf, voor de contact persoon in de wijk. De rest van het team heeft me hierop aangevuld en onderzoeksresultaten gepresenteerd.

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door lagrandeee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *