Week 1: Sprint 3

november 23, 2018 1:18 pm Gepubliceerd door Laat uw gedicht achter

Na 2 weken vrij begon sprint 3 deze week. In de begin van de week hebben we de briefing besproken, wat iedereen voor lab wilt gaan doen en welke deliverables daarbij horen. Ik heb er voor gekozen omdat toch het design op mij te nemen door het maken van een prototype. Dit ga ik samen doen met Aaron en kiezen daarom een LAB wat erbij past.

Deze periode ga ik verder met het LAB creative technologies, omdat ik alleen nog maar met de arduino heb gewerkt en ik ook andere dingen wil leren van bijvoorbeeld coderen. Dit kan ik goed gebruiken voor het maken van het prototype.

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door lagrandeee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *