Research all day

maart 5, 2018 3:49 pm Gepubliceerd door Laat uw gedicht achter

Een hele dag gewerkt aan de deskresearch. Daarna heb ik de deskresearch in vragen omgezet en ben ik gaan interviewen. Ik was bezig met het verwerken van de 6 interviews die ik heb gehouden, toen kwam Bob even pols hoogte nemen en kwam tot de conclusie dat mijn onderzoek te algemeen was. Hij stelde de vraag, wat wil je nu precies voor probleem oplossen voor de studenten hier op de Hoge School? Ik kon het niet zo snel antwoorden, dus leek het Bob een goed idee om de interviews opnieuw te doen met gerichte vragen zodat ik gerichte antwoorden krijg en geen ja of nee.

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door lagrandeee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *