Eerste studio dag

februari 12, 2018 3:37 pm Gepubliceerd door Laat uw gedicht achter

Vandaag werden de groepjes bekend gemaakt. Natuurlijk zit ik weer met 3 meiden, want het lijkt wel alsof het mij nooit word gegund. Natuurlijk ga ik wel me best doen om tussen hun 3 me hoofd boven water te houden en een goed project neer te zetten. Ik ben wel tevreden met mijn groepje, ze werken allemaal goed door, maar het kan natuurlijk altijd beter! Mijn groep: Jiska, Rosa, Puck en ik. We zijn gelijk begonnen met PVA en het verdelen van de taken want iedereen moet de competenties halen, dus we zijn gaan brainstormen hoe iedereen aan de beurt komt.

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door lagrandeee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *