DC7 Week 4

mei 31, 2019 2:02 pm Gepubliceerd door Laat uw gedicht achter

Ons concept is namelijk dat je makkelijk en duidelijk de hoogtepunten van het nieuws kan ervaren. Daarom heb ik een onderzoek gedaan naar usability testing. Hier ben ik mee begonnen net voor de vakantie en heb ik in de vakantie ook uitgewerkt. Ik heb hiervan een conclusie geschreven en met deze kennis heb ik een testplan opgezet. Daarnaast heb ik ook een testplan opgezet om de vormgeving te testen.

Het testen heb ik samen met Richard gedaan. Na het testen heeft hij een rapportage geschreven van de vormgeving testen en ik van de usability test. Vanuit hier zijn we samen gaan kijken en brainstormen naar aanpassingen voor verdere ontwikkelingen.

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door lagrandeee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *