DC7 Week 3

mei 24, 2019 2:09 pm Gepubliceerd door Laat uw gedicht achter

Deze week heb ik een klein begin gemaakt naar mijn onderzoek naar usability testing. Naar aanleiding van ons concept waar de gebruiker makkelijk en overzichtelijke alle hoogtepunten van het nieuws moet kunnen bekijken, heb ik voorgesteld om onderzoek te doen naar gebruiksvriendelijkheid. Na een aantal uurtjes zoeken op internet en nadat ik een boek had gelezen… Ja floris leest een boek… (heel bijzonder) Had ik een aantal methodes bij elkaar gesprokkelt. Deze heb ik geanalyseerd en onderdeel gemaakt van mijn testplan. Op de vrijdag heb ik met mijn testplan (die nog niet helemaal af was) mijn wireframes getest op de prototype party. In de vakantie ga ik mijn testplan verder afmaken, nog meer reserach doen en na de vakantie nog een keer testen.

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door lagrandeee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *