About me

Ik ben Floris La Grand. 21 jaar en momenteel 2e jaars student Communicatie Media Design aan de Hogeschool Rotterdam. Voor deze opleiding heb ik een opleiding Interactive Media Design gevolgd aan het Grafisch Lyceum te Rotterdam.

Tijdens mijn opleiding aan het Grafisch Lyceum heb ik de basis geleerd van het vak. Tijdens mijn stage periode heb ik geleerd minimalistische responisve web design, user interface designs en corporate identities te maken.

Buiten school houdt ik me bezig met het reviewen van auto’s. Samen met een jeugd vriend deel ik de passie voor auto’s. Bij verschillende merkdealers bruiklenen wij een nieuw model auto om daar dan een video review van te maken voor ons kanaal Cars-daily. Ik sta zelf achter de camera, dus ik schiet de video’s en foto’s. Maar ook ben ik verantwoordelijk voor de creatieve kant van Cars-daily, zoals het uiterlijk, logo maar ook het bewerken van de foto’s en moneteren van de video’s. De review video’s posten we sinds kort op youtube. We deden voorheen geschreven review op de website(cars-daily.nl). We zijn al langer actief op instagram (@carsdaily.offical) met momenteel 30.000 volgers en een bereik per week van 100.000